Skip to content


Conferinta nationala de tineret a SMR 22-26 August 2011, Suceava – quest post

Dorim sa incepem inscrierile pentru participantii locali(tineri care nu necesita cazare) la Conferinta Nationala de tineret care va avea loc la Suceava, in perioada 22-26 August, la Biserica Baptista Maranatha.

Tema conferintei: ,,Cum sa traim in asteptarea revenirii Domnului?’’, este bazata pe Epistolele catre Tesaloniceni. Vom aborda subiecte legate de Venirea Domnului(vremuri de pe urma, rapirea, lepadarea de credinta), sfintirea personala(integritate,autenticitate,discipline spirituale) si rolul nostru in viata bisericii(dragoste,incurajare,veghere,indemnare).

Va incurajam sa memorati Epistolele – in afara de premiile pe care le vom oferi noi, este beneficiu spiritual mult mai mare pe care il veti avea.

Ca si in anii trecuti vom avea mai multi vorbitori, printre care Livius Percy, Samy Tutac, Dan Boingeanu, Viorel Candrianu si altii.

Vom rezerva timp mai mult pentru participarea voastra cu cantari si marturii personale, cat si pentru intrebari si raspunsuri. Programul va include in fiecare zi cate doua sesiuni dimineata, o sesiune la amiaza si una seara. Joi dupa amiaza vom rezerva timp pentru vizitarea orasului.

Persoana de contact inscriere:

Oana Crudu, tel.0748.616060, e-mail jakie_paine@yahoo.com

Taxa de inscriere este de 25 RON(se va specifica ,,taxa locala de conferinta SMR Suceava), care incude materialele conferintei, cafea si fursecuri in pauze, reducere de 20% pentru cartile SMR.

 Cont:RO56BRDE340SV40400453400

Nume titular: CRUDU OANA RALUCA

                                                                                                                                                                                                                     Florentin Clipa

 

Material preluat în întregime de pe Suceava Evanghelică. Mulţumiri lui David Reguş!

Share

Posted in Random, Recomandări.

Tagged with , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.